Video nga fushata e Lëvizjes për Ndryshim në Kukës

Elsa Domi është kandidate për deputete për Qarkun e Kukësit dhe vjen në këtë prezantim si një profesioniste në fushën e drejtësisë si avokate.

Elsa është bijë e një familjeje të nderuar intelektuale kuksiane dhe nënë e përkushtuar e një studenteje të shkëlqyer.

Ajo është diplomuar për Juridik në Universitetin e Tiranës në vitin 1998. Ka një karrierë të pasur profesionale si juriste dhe avokate për më shumë se 21 vite. Ka filluar të ushtrojë profesionin e saj si juriste pranë “Albtelecom Sh.a.” nga viti 2000 deri në fillim të vitit 2017.Në po atë vit fillon ta ushtrojë profesionin e avokates.

Elsa ka kryer kualifikime profesionale në fushën e drejtësisë, duke përmendur se ka qenë trajnere e administratës zgjedhore në zgjedhjet e Kuvendit të Shqipërisë dhe ato vendore që nga viti 2007 e në vijim.